Allmänna villkor

ALLMÄNNA VILLKOR

Allmänna villkor
Vi gör vårt allra bästa för att få färgerna på garner och produkter i butiken så sanningsenliga som går. Vi förbehåller oss dock för att färgerna kan återges annorlunda på andra datorer och plattor.
Våra garner förvaras i ett rökfritt utrymme.


Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.Du kan välja mellan att göra en förhandsinbetalning eller att betala vid en eventuell hämtning av garnerna i butiken.
Väljer du förskottsbetalning ska du betala in det totala beloppet till Charlottendals Gård Handelsbolag, Bankgironummer 159-4605.
Eller swisha till 1230184150 och ange namn och faktnr.
Så snart vi ser att pengarna kommer in på vårt konto, skickar vi beställningen: det kan ta 1-2 dagar.
Vi gör vårt absolut bästa för att få iväg er beställning så snart vi kan.


Ålder
Du måste ha fyllt 18år eller ha målsmans medgivande för att få handla i Charlottendals Gårds webbshop.ÅngerrättDin ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot din vara.Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den och naturligtvis inte använda den. Endast oskadade, oöppnade förpackningar och obrutna garner kan returneras till oss.


Skadad produkt
Charlottendals Gård garanterar att levererad produkt är felfri vid överlämning till fraktföretaget. Det är ditt ansvar som kund att kontrollera att varan är felfri vid mottagandet och du som kund ansvarar för all användning av produkten.


Leveranser

Vi gör vårt allra bästa för att dina varor ska skickas så fort som möjligt. Vi förbehåller oss för att det någon gång kan hända att din order inte kan behandlas enligt vår målsättning.

Hämta i Butik

Du kan välja att personligen hämta din beställning butiken i Hökerum, du betalar då givetvis ingen frakt. Beställningen kommer att ligga klar i butiken när du kommer. Betalning sker kontant, med swish eller med kort i butiken.
Har du inte hämtat beställningen inom 14 dagar, om ingen annan överenskommelse gjorts, kontaktar vi dig. De beställningar som inte hämtas upp i butiken inom 14 dagar ses som ogjorda.
Icke uthämtade paket på posten

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.


Returer

Returer sker efter kontakt med oss och på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Återbetalningsskyldighet:Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 14 dagar från den dag då vi tog emot varan.


Personskada
Charlottendals Gård eller dess ägare ansvarar inte för materiella skador eller personskador pga. användning av våra produkter.


Privat Policy

När du lägger din beställning eller registrerar dig som medlem hos oss, så uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vi behandlar dina uppgifter och lämnar inte ut dem till utomstående. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.


Kontakt

Har du frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på:

Mob: 0709-641999
Email: marja@charlottendalsgard.se
Post: Bondarp 121, 523 99 Hökerum